Din RomaniaPovesti XXL

10 farmaciste au slabit 60 de kg intr-o luna

Ai crede ca persoanele care profeseaza in domeniul sanitar nu au probleme cu greutatea. Gresit! Potrivit proverbului pantofarul ramane cu pantofii nereparati, tot asa si medicii, farmacistii, dentistii, asistentii medicali isi neglijeaza de cele mai multe ori propria sanatate. Dar in luna aprilie 10 farmaciste au decis sa contrazica acest proverb si sa lupte cu kilogramele in plus ca sa le dea jos.

Un grup de tinere doamne farmaciste si-a spus “vine vara, vrem sa aratam fabulos si sa ne simtim increzatoare in noi insele”. Intentie, entuziasm si multa actiune: iata pasii spre transformarea ce avea sa urmeze. Perioada 23 aprilie – 23 mai a insemnat pentru ele antrenamente, dieta si administrare de un supliment alimentar XL-S in cele 3 forme (Fat Binder, Appetite Reducer, Carb Blocker). Din 15 farmaciste, pana la final au mai ramas doar 10, toate motivate sa munceasca la sala zilnic sau de doua-trei ori pe saptamana, determinate sa manance sanatos si blindate cu multa incredere in suplimentele alimentare pe care, de obicei, le vand altora fara sa le incerce pe propria piele. „XL-S Medical este un produs inovativ, pe baza de ingrediente active 100% naturale, cu un profil crescut de siguranta. Studiile clinice bine documentate m-au convins inca de la inceput ca XL-S Medical este o gama de produse complexe, sigure, in care putem avea incredere”, a precizat prof. Doina Miere, de la Facultatea de Medicina si Farmacie, din Cluj Napoca, de profesie farmacista.

Proba cantarului a decis castigatoarea

La o luna de la demararea proiectului, a sosit momentul adevarului “proba cantarului”, care indica fiecare cat a slabit. Cele 10 finaliste au pierdut in total 60 kg. Cel mai mult a slabit insa farmacista Roxana Stancu care lucreaza la farmacia Dona din Bucuresti si care a dat jos 9,2 kg, fata de colegele ei de pe locurile doi si trei care au pierdut in greutate 8,4 kg si respectiv 7,8 kg. „Dupa ce am nascut, m-a luat valul si timp de vreo 3 ani si jumatate nu m-a mai interesat cum arat in costumul de baie. Dupa ani de amanari, am luat taurul de coarne si nu ma voi opri aici, fiindca vreau sa ajung la 68 de kg”, a marturisit castigatoarea concursului.
Cand s-a apucat de cura Roxana Stancu avea la cei 31 ani ai sai 92,8 kg. Nu facea miscare deloc, era sedentara si nu manca regulat. Obosea la urcatul scarilor si nu putea sa alerge in parc cu prichindelul. In plus, ii crescuse si colesterolul. Dar dupa prima saptamana, in care s-a dus zilnic la sala, a luat cele trei variante XL-S Medical: Fat Binder, Carb Blocker, Appetite Reducer, 3×2 comprimate/zi, in functie de modul de alimentare (grasimi, carbohidrati, senzatie de foame intre mese), a servit 3 mese pe zi si doua gustari si nu a mai mancat nimic dupa 7 seara, a slabit cel mai mult din luna respectiva. Desi dietele concurentelor au fost stabilite de nutritionist, nu toate au slabit la fel. Asta si pentru ca nu toate au venit la sala la fel de des. Important este ca niciuna nu a avut reactii adverse in urma programului de slabit. Iar efortul sustinut al celor 10 finaliste a fost deja rasplatit cu premii menite sa le potenteze increderea: vouchere la spa si Sephora.

Silueta sexy intr-o rochie de marca

Marele premiu consta intr-o rochie rosie de seara, pe care Lena Criveanu o va crea special pentru Roxana, la aniversarea acesteia, in luna septembrie! Prin urmare, farmacista si-a pus in gand sa nu se opreasca la cele 83,6 kg cat are in prezent si sa slabeasca inca 15 kg. Greutatea ideala pentru o femeie de 31 ani cu o inaltime de 168 cm este de 59.63 kg. Dar in cazul Roxanei este important sa atinga greutatea pe care si-a propus-o, pe care a mai avut-o inainte de nasterea copilului si cu care se simte bine, iarrochia rosie marca Lenei Criveanu sa-i vina pe trup asa cum doreste ea. Motivatia farmacistei este cu atat mai puternica cu cat pacientii fideli ori de cate ori o vad la raft, o felicita ca a slabit si o intreaba care este secretul de arata asa de bine. „Proiectul XL-S este un proiect de credibilitate, ce demonstreaza farmacistilor si pacientilor ca produsul este sigur si performeaza daca adoptam un stil de viata sanatos si facem miscare. Acest tip de experienta este menit sa inspire si alti oameni, sa-i determine sa-si gaseasca motivatia si sa le urmeze exemplul. Transformarile la nivel fizic au impact pozitiv in plan emotional si implicatii pozitive in toate aspectele vietii”, a spus Oana-Miruna Stinga, marketing Consultant&Coach pentru compania Omega Pharma, care are produsele XL-S Medical.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Close