SportUnde ma antrenez

Arde caloriile la indoor cycling!

Spinningul sau indoor cycling este un program simplu pe care il poate practica la sala de sport aproape oricine, cu exceptia celor care au probleme mai grave la nivel articular.
Cum se practica, cate calorii se ard si care sunt secretele bicicletelor speciale pentru acest tip de miscare, poti afla din materialul video pe care clubulgrasilor.ro l-a realizat la Body Art Wellness Club din Bucuresti, unde a discutat cu antrenorul de fitness Silviu Munteanu.
„Este un program cardio foarte bun pentru arderea stratului adipos. Tonifiaza musculatura si creste si rezistenta musculara”, a tinut sa precizeze antrenorul.
Dar tine si de maiestria acestuia, cum reuseste sa imbine efortul fizic cu distractia, astfel incat cei care vin la sala sa nu se plictiseasca. Vei vedea cat de usor trece timpul si cum se distreaza cursantii la aceasta clasa, dar in acelasi timp cat de eficienta este ora, daca participantii mentin ritmul. Dupa tricorurile transpirate, iti vei da seama rapid ca se ard si calorii prin spinning.

Vezi și articolele:

În timpul liber, tu ești antrenorul tău personal!

Exercitii pentru abdomenul plat, acasa sau la sala

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Close