Concursuri

Concursul ”Ghidul Pacient 360”

Clubul Grasilor si Houston NPA va invita la concursul “Ghidul Pacient 360“. Sunt puse la bataie 10 ghiduri, care pot fi castigate in urmatoarele 5 saptamani. In interiorul publicatiei gasiti si articole legate de obezitate si problemele de greutate. O prezentare a acestui ghid o gasiti aici.

La concurs poate participa orice utilizator, care este deja inscris in siteul nostru. Cei care nu sunt membri in site, pot participa la concurs numai dupa ce se inscriu in clubulgrasilor.ro. Pentru inregistrare, gasiti mai multe informatii aici.
Toti participantii la concurs trebuie sa raspunda la urmatoarea intrebare: ”La ce te gandesti cand spui Pacient 360?” si sa trimita raspunsul pana pe data de 30 decembrie 2012 (inclusiv) prin e-mail la adresa contact@clubulgrasilor.ro, trecand la subiect „inscriere concurs Ghidul Pacient 360”, specificand in interiorul e-mailului „username”-ul cu care participa.

Un participant la concurs se poate inscrie o singura data. Nu vor fi acceptati concurentii care nu indeplinesc conditiile de mai sus. Cei 10 castigatori, care vor primi drept premiu un exemplar al ghidului, vor fi alesi, dupa validarea conditiilor, prin tragere la sorti. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 31 decembrie 2012, pe site-ul www.clubulgrasilor.ro. Premiile vor fi expediate ulterior prin posta.

Mult succes!
______________________________________
Data 31/12/ 2012

Castigatorii concursului ”Ghidul Pacient 360” organizat de clubulgrasilor.ro in parteneriat cu Houston NPA sunt:
grasanca67, Gogomitze, adrian, carmen.munteanu, florin ok, negrasul, michelle, Olga, Sandra, Wonderland
Premiile vor intra in posesia castigatorilor pana la sfarsitul lunii ianuarie 2013.
Multumim tuturor participantilor la concurs si le uram succes si la viitoarele concursuri pe care Clubul grasilor le va organiza.

Etichete

Lasă un răspuns