Din RomaniaPovesti XXL

Cornel Pasat: „Tin regimul hiperproteic de doua ori pe an”!

Sport constant, mese fixe, gramaj mic si rabdare, foarte multa rabdare. Acestea sunt principiile dupa care se ghideaza Cornel Pasat, liderul trupei de dans Flamingo Boys. Se apropie vertiginos de 40 ani, dar arata inca sexy si se mentine in forma. Danseaza, tine spectacole, joaca fotbal si urmeaza de doua ori pe an un regim hiperproteic.

Cunoscut doamnelor pentru spectacolele de dans cu Flamingo Boys, dar si pentru relatia sa de 8 ani cu Oana Roman, Cornel Pasat este acum un barbat implinit. S-a casatorit cu frumoasa Bianca Badoi, fosta gimnasta de performanta si ulterior dansatoare in trupa Flamingo Girls. Este fericit si isi traieste viata frumos. Evident, nu face rabat de la nimic, deci nici de la bunatatile gastronomice. Dupa sarbatori cand a mancat de toate si a petrecut din plin, urmeaza insa perioada de regim.

Clubul Grasilor (C.G). : Ce regim alimentar urmezi?
Cornel Pasat (C.P.) : Este o perioada de definire, in ianuarie-februarie, cand tin un regim alimentar bazat pe proteine, hiperproteic. Dar bineinteles, ca am si un antrenament destul de bine pus la punct, cu zile de cardio, zile de efort anaerob in sensul ca fac la sala de forta, lucrez masa musculara si-o definesc, drept pentru care am grija foarte mare la alimentatie. Mananc numai carne alba, fara carbohidrati, incerc sa reduc cat mai mult carbohidratii, si daca totusi iau carbohidrati, merg pe un regim care sa includa fibre, orez etc.

C.G. : Regimul hipercaloric biciuieste un pic organismul, il obliga sa piarda in greutate, dar tinut mult timp nu are efecte adverse asupra rinichilor si ficatului?
C.P. Bineinteles, de aceea este si recomandat sa bei circa patru litri de apa pe zi. E periculos sa tii un astfel de regim, noi il tinem numai in perioada ianuarie-februarie. Oricum am doar doua varfuri pe an. Nu recomand nimanui sa-l tina mai des. Noi il tinem in ianuarie si inainte de luna decembrie. Totul trebuie facut pana la urma moderat si sunt de evitat excesele.

C.G.: Dupa ce trec de acest regim hipercaloric, ce le recomanzi persoanelor grasute sa faca?
C.P.:  Sport constant, sa aiba un regim alimentar cu mese fixe si sa nu manance foarte mult. Pot sa aiba cinci-sase mese pe zi, dar gramaj mic. Niciodata sa nu ne saturam! Ah, era sa uit: rabdare, foarte multa rabdare si sa fie constante!

C.G.: Tu cum te mentii?
C.P.: Eu inca sunt bine…(rade), acum am plus zece kilograme dar o sa le dau foarte repede jos pana la primul spectacol…

G.C.: Care e secretul tau?
C.P.: Tocmai l-am spus: merg constant la sala, tin regimul asta (hiperproteic) de doua ori pe an, am doua ore de repetitii pe zi, plus o ora alergare, plus o ora sala de forta. Asadar cam patru-cinci ore pe zi de miscare fizica.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Vezi si ...

Close