Cum ma ingrijescFrumusete

Frumusețea începe de la ochi. Cum să-i îngrijești

Ochii sunt oglinda sufletului, se spune adesea. Dar ei pot fi oglindi și felul în care ne îngrijim pielea. Trebuie să avem grijă de ei atunci când îi machiem, îi demachiem și să le acordăm aceeași atenție ca feței. Și sunt destule produsele de îngrijire a ochilor de la demachiante speciale până la  efecte antirid, anti-cearcăne sau anti-aging.

Curățarea tenului este un gest pe care trebuie să-l facă zilnic orice femeie. Iar atunci când își îngrijește fața, nu trebuie să ocolească ochii. Dimpotrivă , aceștia necesită atenție specială și tratament cu produse speciale.

Vestea bună este că pe piață există destule game pentru demachierea și curățarea ochilor, deci aveți de unde alege și combina. Vă propunem câteva produse de la Yves Rocher, care îmbină formule bogate în ingrediente naturale, provenite din plante recoltate și cultivate în câmpurile proprii din Franța.

Demachiant expres pentru ochi PUR BLEUET

 

Îndepărtează în mod eficient orice urmă de machiaj, chiar și pe cel waterproof. Fără parfum, are în el doar ce-i bun pentru demachierea ochilor.

 

Șervețele demachiante pentru prospețime PURE ALGUE

Demachiază și împrospătează tenul și ochii, dintr-o mișcare. Sunt practice, ușor de pus în bagaj, de transportat în călătorii și rezolvă două într-una, în sensul că sunt bune și pentru ochi și pentru față.

Roll-on iluminator anti-oboseală pentru zona ochilor ELIXIR BOTANIQUE

Imediat, pielea din jurul ochilor este hidratată, luminoasă și protejată împotriva poluării. Liniile fine și ridurile sunt reduse în mod vizibil. Produsul face parte din gama Elixir Botanique și conține două ingrediente active vegetale brevetate micro-alge și călțunaș provenite din Bretania, stimulează oxigenarea și detoxifierea celulelor pielii.

După 1 lună de utilizare, cearcănele sunt mai puțin vizibile, privirea este odihnită și strălucește de sănătate.

Cremă iluminatoare pentru ochi

Nectarul din mugur se găsește în această cremă care acționează în profunzimea pielii pentru o regenerare celulară excepțională în 72 de ore. Imediat, ridurile sunt reduse, iar pielea din zona ochilor are un aspect întinerit.

Cremă Filler Antirid & Fermitate pentru zona ochilor

DE CE EXTRACTUL DE ICE PLANT ȘI ACID HIALURONIC?

Imediat, pielea din jurul ochilor este hidratată, întinerită și netezită. Zi după zi, aceasta este mai tonifiată. După 6 săptămâni, ridurile și liniile fine din zona ochilor sunt reduse, asta datorită extractului de Ice Plant stimulează producția naturală de Acid Hialuronic pentru un efect de umplere a ridurilor.
Acidul Hialuronic reînnoiește și netezește tenul.

Vezi si:

Gama Elixir Botanique pentru un ten sănătos și luminos

 

Ritual de îngrijire a feței în funcție de tipul de ten: Demachierea și curăţarea tenului

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Vezi si ...

Close