Cum ma ingrijescFrumuseteSlider

Gama Elixir Botanique pentru un ten sănătos și luminos

Aerul îmbâcsit de afară, gazele de eșapament, poluarea atmosferică își pun amprenta și asupra tenului. Se știe că poluarea accelerează îmbătrânirea cutanată, de aceea pentru a avea un ten luminos, detoxificat și curat, puteți apela la câteva trucuri cosmetice.

Îmbătrânirea naturală este inevitabilă, o știm și o acceptăm. Dar putem face ceva pentru a o amâna. Stilul nostru de viață, obiceiurile și mediul direct sunt acceleratori ai îmbătrânirii care pot multiplica de 10 ori efectele dăunătoare ale timpului asupra organismului nostru și mai ales asupra pielii noastre. E suficient să vezi seara ce rămâne pe discheta demachiantă, ca să-ți dai seama cât de poluat este aerul.
Compania Yves Rocher propune o nouă gamă emblematică, Elixir Botanique, care nu numai că reconectează omul cu natura, dar îl și ajută să-și păstreze frumusețea. Persoanele care au încercat Serul Fortifiant Anti-Poluare din această gamă au constatat că tenul lor este hidratat în proporție de 86%, fortificat 77% și luminos 79%.
Imediat oxigenat, tenul este detoxificat și protejat împotriva efectelor nocive ale poluării responsabile de îmbătrânirea prematură a pielii. Potrivit companiei producătoare, după o lună, liniile fine și ridurile sunt reduse, tenul este fortificat și pare că strălucește de sănătate.

Serul Fortifiant Anti-Poluare Elixir Botanique costă 169 R O N 50ml.

Creme reparatoare pentru ten

Peste zi este important ca tenul să fie protejat de poluare, așa că o cremă potrivită să facă acest lucru și chiar să repare stricăciunile făcute este Crema reparatoare de zi Elixir Botanique. După 30 zile de utilizare, dispar liniile fine, iar ridurile se estompează. Prețul cremei este de 149 RON, 50ml. Luminozitatea tenului se obține ușor dacă îți îngrijești corect și cu produsele adecvate fața. O altă opțiune este Crema Antirid cu efect detoxifiant FPS 50+, care datorită nivelului său înalt de protecție FPS 50+, acționează precum un veritabil scut contra razelor UVA/UVB ce accelerează îmbătrânirea cutanată şi apariția petelor pigmentare. O găsiți la 30 ml la prețul de 119 RON.
Și pentru că ritualul de îngrijire se face și seara, există și Crema reparatoare de noapte Elixir Botanique. Aceasta te ajută ca încă din prima dimineață, tenul să arate odihnit, să fie oxigenat şi să-și recapete elasticitatea.
După 30 zile, liniile fine şi ridurile sunt reduse, tenul este reparat, fortificat şi străluceşte de sănătate.

Crema reparatoare de noapte de la Yves Rocher costă 159 RON 50ml.

Pentru ochii limpezi, fără cearcăne

Cu ajutorul unui Roll-on Iluminator anti-oboseală pentru zona ochilor Elixir Botanique, pielea din jurul ochilor este hidratată, luminoasă şi protejată împotriva poluării. Liniile fine şi ridurile sunt vizibil reduse. După 4 săptămâni, cearcănele par mai puțin vizibile, zona ochilor are un aspect odihnit şi străluceşte de sănătate. Prețul este de 129 RON, 15 ml.
,,Dincolo de un ten ce străluceşte de sănătate, fortifiat şi oxigenat, energia oferită de gama Elixir Botanique face posibilă recâştigarea acestui contact absolut esenţial, dar adesea pierdut, cu Natura binefăcătoare. Pentru a te simţi mai puternică, mai bine protejată, mai vie, în armonie cu tenul tău şi cu mediul în care trăieşti. Cu alte cuvinte, pentru a te simţi una cu natura. Gama Elixir Botanique exprimă astfel noua semnătură ştiinţifică a conceptului Cosmétique Végétale ® : plantele acţionează ca un puternic mediu de reconectare a Omului cu Natura, un teritoriu legitim pentru Marca Yves Rocher”, a declarat Philippe Msika, Director Inovaţii & Dezvoltare Yves Rocher.

Vezi și Cum își mentinea silueta împărateasa Sisi

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Close