Ce citescEducatie

Ghidul Pacient 360

Lansat sub sloganul Perspectiva globala asupra sanatatii, Ghidul Pacient 360 cuprinde in cele 240 pagini ale sale, articole din sfera sanatatii de interes pentru publicul larg si interviuri relevante cu personalitati de renume din lumea medicala. Editat de compania Houston NPA, ghidul trateaza si subiecte de interes pentru persoanele preocupate de greutatea corporala.
Vei putea citi despre ”Obezitatea, noul terorist”, despre ”ABC-ul alimentatiei cu adevarat sanatoase” sau despre ”Alimentele care ne fac fericiti”.

Ghidul Pacient 360
Ghidul Pacient 360

Povesti XXL, marca www.clubulgrasilor

Clubulgrasilor.ro este prezent in paginile acestui ghid cu doua din povestile XXL: cea a lui Stefan Bandol care a slabit 12 kg si cea a lui Mircea Anca, actorul care a slabit 30 kg. Asadar, din 12 noiembrie cele doua povesti au prins viata si in forma tiparita, ghidul find vandut acum la chioscurile de ziare din toata tara, la pretul de 18 lei. Pentru comenzi speciale poti scrie un email la comenzi@houston.ro sau da un telefon la 021-317.09.43. Daca vrei sa castigi un exemplar, participa la concursul din siteul clubulgrasilor.ro. Pentru ca se apropie sarbatorile, in capitolul Stil de viata, la pagina 15, www.clubulgrasilor.ro transmite tuturor cititorilor ghidului urmatorul mesaj: ”Tine greutatea sub control!”
Daca vrei sa fii sanatos, ai grija ce si cat mananci.

Ghidul, un instrument de intelegere

Pacient 360 se adreseaza publicului larg, tuturor celor care cauta o sursa de informare complexa, un indreptar pentru a se descurca cu usurinta in sistemul medical romanesc. Ghidul Pacient 360 este dedicat in egala masura asociatiilor de pacienti din Romania care pot gasi in paginile special create suportul informational pentru a gasi solutii de colaborare si asociere, precum si reprezentantilor pietei farmaceutice care pot considera proaspata publicatie un instrument de intelegere si comunicare cu pacientul.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Vezi si ...

Close