Cum ma ingrijescFrumuseteSlider

Grijă pentru ten și corp, grijă pentru natură

 

Tot mai multe companii de produse cosmetice devin conștiente de poluarea planetei astfel că se implică în campanii de colectare selectivă a deșeurilor. Farmec, cel mai mare producător român de cosmetice, prezent de peste 130 de ani pe piață, ține pasul cu vremurile actuale și nu doar că relansează o gamă de produse profesionale pentru îngrijirea tenului și corpului, dar se preocupă și de natură, implicându-se și în acest an într-o campania de colectare selectivă continuă în magazinele Farmec și Gerovital.

Gama de produse profesionale pentru ten și corp Gerovital® H3 Equilibrium cuprinde 46 de produse cosmetice cu ajutorul cărora se pot efectua cele mai solicitate tipuri de tratamente faciale în salon, inclusiv manopere speciale (microdermabraziune, mezoterapie), precum și tratamente dedicate corpului (anticelulitic, antivergeturi, drenaj limfatic etc.), având efecte demonstrate prin studii clinice.

Gerovital H3 Equilibrium revine într-o formulă nouă, cu  ingrediente îmbunătățite și sub noi ambalaje, oferind scheme de tratament complete, atât pentru salon, cât și pentru acasă.

Produsele din această gamă sunt testate dermatologic, conțin ingrediente dedicate îngrijirii tuturor tipurilor de afecțiuni și pot fi găsite în centrele de tratament și de înfrumusețare partenere și în magazinele proprii Farmec și Gerovital.

Clienții au posibilitatea de a întreține rezultatele obținute în salon cu ajutorul unor scheme de tratamente gândite pentru acasă, ce păstrează formula clinică și sunt adaptate celor mai des întâlnite afecțiuni ale pielii (cuperoză, exces de sebum, deshidratare, îmbătrânire).

„Inovația reprezintă unul dintre pilonii principali ai filozofiei Gerovital, definită prin investiții susținute în lansarea și relansarea permanentă a produselor din portofoliu, extinderi de gamă și integrarea ultimelor descoperiri din industria cosmetică. Produsele Gerovital H3 Equilibrium, vin într-un design minimalist, cu simboluri dedicate fiecărei scheme de tratament ceea ce permite identificarea mai facilă a tratamentelor specifice de îngrijire profesională, de la hidratare și anti-aging în ceea ce privește tratamentele dedicate tenului, până la masaj anticelulitic sau antivergeturi pentru tratamentele dedicate zonei corpului.”, a declarat Natalia Jidavu, Manager de Produs în cadrul companiei Farmec.

Deșeurile de orice fel împovărează gropile de gunoi, contaminează oceanele și contribuie la poluarea apei, aerului și solului. Ambalajele din plastic ale tuburilor de șampon sau ale produselor cosmetice nu fac excepție. Există însă ambalaje din  plastic de tip HDPE (de înaltă densitate utilizat în majoritatea containerelor din plastic dur, de la tuburi de șampon la bidoane de plastic) și LDPE (polietilena de joasă densitate folosită la ambalaje care nu sunt rigide precum sacoșe de cumpărături.) care pot fi reciclate în aceleași tipuri de containere. Așadar dacă adunați ambalajele șampoanelor, balsamurilor de păr și le reciclați, contribuiți la salvarea planetei. În plus din aceste deșeuri se pot fabrica frânghii, jucării, diverse țevi. Farmec și-a propus și în acest an în cadrul campaniei „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine” să încurajeze acest comportament de reciclare și pe parcursul lunii februarie pentru fiecare 4 ambalaje ale produselor din portofoliul Farmec colectate selectiv, oferă un Șampon Revitalizant cu Keratină, Co-Wash. Numărul ambalajelor care au avut parte de un ciclu de viață complet, datorită campaniei, a crescut în ultimii ani, de la 84.000 în 2021, 224.000 în 2022, și 290.000 în 2023.

Colectarea Selectivă continuă și în acest an în magazinele Farmec și Gerovital, iar până acum s-au oferit 72.500 de produse cadou.

Rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 8 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Iași,  Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 26 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Etichete

Articole asemanatoare

Vezi si ...

Close