Cum ma imbracImbracaminte

Haine de dama pentru Miss XXL

Cantaresti minim 100 kilograme si iti gasesti cu mare greutate produse vestimentare de calitate? Ai posibilitatea sa le castigi, daca participi la concursul Miss XXL, lansat de magazinele Goliat Fashion din Bucuresti.

Ai nevoie de un cont pe facebook si o poza, pe care s-o postezi pe peretele organizatorilor concursului. Nu uita, trebuie sa ai cel putin 100 kg ca sa te inscrii si sa alegi fotografia care te avantajeaza ca sa primesti cat mai multe voturi. Vor castiga doar cele mai votate poze. Sunt 3 locuri scoase la bataie, primul insemnand haine de la Goliat Fashion in valoare de 500 lei, al doilea haine in valoare de 300 lei, iar locul al treilea haine in valoare de 150 lei. Concursul se desfasoara pana in 30 iunie 2012, asa ca mai ai putin timp la dispozitie, sa aspiri la titlul de Miss XXL si la o noua garderoba vestimentara.

O surpriza si un cadou

Bluza de dama pentru Miss XXL
Bluza de dama pentru Miss XXL

Iubita sau prietena ta cea mai buna este prea timida sa posteze ea poza? Nu vrei sa stie, fiindca ai de gand sa-i faci o surpriza de ziua ei o rochie care o avantajeaza… Vestea buna este ca produsele vestimentare si le va putea alege singurica din magazin. Dar ca sa castige, trebuie sa postezi o fotografie de-a ei, sa-ti mobilizezi prietenii sa voteze pentru ea si ar putea deveni Miss XXL, marca Goliat Fashion. Magazinele care au organizat concursul, nu sunt la prima initiativa de acest gen. In luna mai, de Ziua Barbatului, au lansat un concurs similar pentru domni, Mister XXL fiind desemnat Daniel Dragomir din Bucuresti care a obtinut 897 voturi din partea publicului.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns