Cum ma ingrijescFrumusete

Începe Noul An cu un altfel de calendar!

de Alexandra Mănăilă

Ce-ai zice dacă în fiecare zi ai primi o surpriză care să-ți înfrumusețeze viața? Dacă ai ratat Advent calendarul de Crăciun, poți să întâmpini Noul An și zilele care vor urma cu altfel de calendar. Produse dedicate îngrijirii pielii, corpului, părului, machiajului te ajuta să întâmpini noaptea dintre ani mai frumoasă și strălucitoare.

24 de surprize puse cu grijă de Yves Rocher într-un calendar pe care îl poți avea și folosi, mai ales că este un calendar reciclabil și reutilizabil. Cu siguranță vei găsi produse pentru tine, pentru partener și pentru cei dragi ai tăi.

Calendarul Surprizelor de Advent conține produse pentru…

Îngrijirea tenului: Mască spumă calmantă cu Mușețel Bio 30ml, Cremă cu efect calmant pentru ten sensibil 7ml, Apă micelară demachiantă 2 în 1 Pure Algue 50ml, Gel de curățare pentru prospețime Pure Algue 30ml, Gel pentru curățarea tenului 3 în 1 30ml, Cremă reparatoare de noapte Elixir Botanique 7ml, Cremă reparatoare de zi Elixir Botanique 7ml, Exfoliant iluminator cu Romaniță Bio 30ml

Machiaj: Mascara Intense Metamorphose Ediție de Colecție 7,8ml, Top coat cu sclipici Go Green Ediție Limitată 5ml, Ruj Elixir Satinat 3,7g nuanța 12.

Îngrijirea părului: Fluid pentru strălucirea părului 50ml, Mască reparatoare pentru vârfuri 35ml, Șampon nutri-réparator 50ml, Balsam vegetal multi-efect pentru păr 30ml.

Îngrijirea corpului: Gel de duș Fructe Înstelate 50ml, Gel exfoliant pentru corp Migdale Divine 30ml, Cremă pentru mâini Migdale Divine 30ml, Gel șampon delicat pentru corp și păr 50ml, Gel de duș Migdale Divine 50ml, Balsam pentru buze Fructe Înstelate 4,8 g, Balsam reconfortant pentru duș Ediţie de Colecţie 30ml, Lapte reparator pentru corp Ediție de Colecție 30ml.

Parfum: Apă de parfum Sur la Lande 5ml

Și dacă vrei să fii în tendințe în 2023 în ceea ce privește frumusețea, indiferent de machiajul ales ai grijă ca tenul să fie bine îngrijit. Se poartă strălucirea, aplicată cu grijă.

Dacă optezi pentru un machiaj minimalist, încearcă tendința 3D pe unghii

Pentru ochi evidențiați, ai la îndemână destule posibilități. Se poartă ochi de felină, de Anul Nou sunt permise machiaje după tendința ochilor de sirenă, iar noile tehnologii ajută la asigurarea că liner-ul este ușor de aplicat și greu de distrus odată ce aspectul dorit este atins.

O veste bună pentru persoanele cu sprâncene rare

Sprâncenele subțiri sau reduse la ,,tăcere” sunt la modă în 2023. Revin sprâncenele subțiri Y2K și apune timpul sprâncenelor dese și periate. În privința îngrijirii corpului, pielea proaspătă va fi în centrul atenției, deci e nevoie de o îngrijire specială a brațelor, mâinilor, picioarelor. E nevoie de o rutină perfecționată de îngrijire a pielii, iar calendarul ADVENT, precum și alte produse  pe care le găsiți în magazinele Yves Rocher și pe www.yves-rocher.ro vă pot ajuta.

Vezi si Somnul de frumusețe cu magia extractului de Călțunaș – ritual de seară

Etichete

Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă este jurnalist specializat în domeniul medical, având o experiență de 23 de ani în mass media. Are background medical, a lucrat în sistemul sanitar și cunoaște problemele cu care se confruntă profesioniștii din sistem. A fost de-a lungul vremii coordonator al diverselor publicații din trusturi importante de presă adresate publicului larg, dar și la cele dedicate specialiștilor din domeniul sanitar. Creator de proiecte media inovatoare, a ocupat poziții de top management în companii, a lucrat și în firme mici, dar și în corporații, iar de mai bine de 6 ani este freelancer, lucrând doar în propria companie (EUROPONTIS.com). Este trainer în comunicare, formator de opinie și bune practici în jurnalism. A câștigat numeroase premii jurnalistice și având în vedere experiența vastă atât în presa scrisă cât și în audio-video și online, este solicitată și implicată în foarte multe proiecte legate de sănătate. Este adesea invitată să modereze și să prezinte dezbateri, conferințe, evenimente și gale organizate de societăți medicale, asociații de pacienți, la care participă autorități medicale, lideri de opinie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns