Cum ma ingrijescFrumuseteSlider

Mărul te ține sănătos, dar și frumos. Produse cosmetice pe bază de mere bio

Este o vorbă în popor care spune că un măr pe zi ține doctorul departe. Nu doar consumul merelor pe post de gustări face bine, ci și utilizarea lor pentru îngrijirea pielii. Merele bio sunt folosite pentru a crea cosmetice pentru întreaga familie.

Oglindă, oglinjoară cine-i cea mai frumoasă din țară? Nu trebuie să recurgeți la gesturi extreme, așa cum a procedat mama vitregă cu Albă ca Zăpada și să oferiți mere otrăvite celor care vă concurează frumusețea. Puteți acționa mult mai inteligent și mai sănătos alegând produsele cosmetice care au ingredientul secret mărul Bio pentru a arăta impecabil și a străluci de frumusețe.

Cultivate bio, recoltate în fiecare sezon între lunile septembrie și noiembrie, în livezile din Bretania – tărâmul natal al lui Yves Rocher –merele bio furnizează nutrienții esențiali pentru produsele cosmetice

Toate produsele din această gamă sunt certificate BIO, pot fi folosite începând cu vârsta de 3 ani și au fost testate dermatologic. Unele produse conțin până la 99% ingrediente de origine naturală, parfumate cu notele subtile ale merelor Bio proaspete și acidulate.

Vezi și Păr ușor de descurcat

Pentru întreaga familie

Fie că aveți pielea sensibilă, fie că nu, vă puteți bucura de beneficiile merelor prin intermediul cosmeticelor care au să valorificat din plin partea reziduală a acestor fructe.

Tehnologiile de extracție folosite au făcut posibilă distingerea și dezvoltarea a 3 ingrediente active inovatoare, care au fost brevetate:

  • Extractul de Măr, deosebit de bogat în zaharuri și polifenoli, esențial pentru protecția pielii;
  • Uleiul de Măr, bogat în acizi grași, esențial pentru întărirea barierei pielii;
  • Apa de Măr, ce ajută la menținerea hidratării pielii.

O cremă pentru ten, corp și mâini cu efect de pansament

Produsul vedetă al gamei este crema calmantă și reparatoare pentru pielea sensibilă și iritată. Formulată dintr-un concentrat de ingrediente active extrase din Măr Bio, această cremă hrănește intens și calmează zonele cele mai uscate și fragile ale pielii. Această cremă cu o textură groasă și «efect de pansament» favorizează repararea imediată a funcției barierei de la nivelul pielii și o întărește după 28 de zile de utilizare.

Vezi și

Gel de curățare fără sulfați pentru corp și păr

Ce ați zice să treceți la un alt nivel, de la săpunul care miroase a măr la gelul de duș fără sulfați , pentru o piele curățată delicat, datorită unei baze de curățare fără sulfați care conține ingrediente active din măr bio și care are puterea de-a curăța delicat pielea fără să o usuce, lăsând-o catifelată și hidratată. În ceea ce privește părul, acesta devine moale, fără să fie încărcat.

Balsam calmant pentru toate zonele uscate de pe corp, ten, buze, vârfurile de păr

După expunerea la soare din timpul verii, pielea merită să fie răsfățată. Balsamul Yves Roche din gama Famille Bio are o textură bogată și generoasă ce se topește pe piele, oferind o adevărată plăcere la utilizare. Formulat cu un concentrat de ingrediente active extrase din măr bio și un amestec de 60% uleiuri, inclusiv ulei din semințe de măr bio, acest balsam hrănește, hidratează și protejează în profunzime pielea uscată și delicată. Este un balsam pentru îngrijire cu multiple întrebuințări, cu un excelent efect nutritiv și reconfortant, ideal pentru toate zonele uscate de pe corp, ten, buze, vârfurile de păr. Poate fi utilizat și de bărbați după ras, datorită efectului său calmant, dar și pentru a hrăni și hidrata barba, unghiile și buzele.

Lapte nutritiv pentru corp și mâini

De ce nu ar bea și corpul tău puțin lăptic? Și nu unul oarecare, ci din mere bio, fabricat în Bretania… Un lapte pentru corp și mâini care hidratează, hrănește intens și protejează pielea de agresiunile externe, conferindu-i fortifiere. Acest lapte de corp îți învăluie pielea într-un voal de catifelare și confort. Nota bene: îl poate folosi întreaga familie, chiar și copiii cu vârste peste 3 ani.

 Cremă lejeră pentru ten

Poți spune adio feliilor de măr puse pe frunte și pe față. Nu te mai chinui  nici cu mărul ras sau coaja de măr s-o aplici pe ten, căci ai la îndemână o cremă hidratantă, lejeră cu extract de măr bio care îți hrănește intens tenul timp de 24 de ore, îl calmează și-l protejează împotriva uscăciunii. Datorită texturii sale fresh și catifelată, această cremă redă catifelarea pielii și o parfumează delicat cu aromă de Măr. Este potrivită pentru toate tipurile de ten.

Vezi și Tenul fin și subțire cu trandafiri se întreține

STILdeVIATA.net | © europontis.com

Etichete

Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă este jurnalist specializat în domeniul medical, având o experiență de 23 de ani în mass media. Are background medical, a lucrat în sistemul sanitar și cunoaște problemele cu care se confruntă profesioniștii din sistem. A fost de-a lungul vremii coordonator al diverselor publicații din trusturi importante de presă adresate publicului larg, dar și la cele dedicate specialiștilor din domeniul sanitar. Creator de proiecte media inovatoare, a ocupat poziții de top management în companii, a lucrat și în firme mici, dar și în corporații, iar de mai bine de 6 ani este freelancer, lucrând doar în propria companie (EUROPONTIS.com). Este trainer în comunicare, formator de opinie și bune practici în jurnalism. A câștigat numeroase premii jurnalistice și având în vedere experiența vastă atât în presa scrisă cât și în audio-video și online, este solicitată și implicată în foarte multe proiecte legate de sănătate. Este adesea invitată să modereze și să prezinte dezbateri, conferințe, evenimente și gale organizate de societăți medicale, asociații de pacienți, la care participă autorități medicale, lideri de opinie.

Articole asemanatoare

Vezi si ...

Close
Close