Cum ma ingrijescFrumuseteSlider

Păr ușor de descurcat

Iată câteva soluții pentru descâlcit podoaba capilară

Ți s-a întâmplat vreodată să ți se încâlcească rău de tot părul?  Fie că ai rămas cu peria rotativă în șuvițe, fie că te-ai trezit dimineața cu smocuri de păr încâlcite în creștet, recunoaște că ți-a trecut prin cap să tai cu foarfeca podoaba capilară cu probleme. Dar nu e nevoie să recurgi la asemenea soluții drastice.

O perie de descâlcit părul e bine să ai în casă, de lemn  de bambus, electrică sau de plastic, una cu perii lați, care să nu rupă fiere de păr. În plus, ingredientul minune- laptele de castane- nu trebuie să-ți lipsească din rutina de îngrijire a părului. De la Yves Rocher găsești șampon nutritiv, balsam nutritiv și spray pentru descurcarea părului, toate pe bază de lapte de castane bio.

Vezi și  Tenul fin și subțire cu trandafiri se întreține

Pentru a avea un păr ușor de descurcat, spală-l cu Șamponul Nutritiv Delicat îmbogățit cu Lapte de Castane Bio. Acesta catifelează și hrănește părul, fără să-l îngreuneze. În plus, este un șampon fără sulfați. Dacă vrei să-l răsfeți, să nu fie aspru, dimpotrivă moale și mătăsos, nu uita să pui la final din Balsamul Nutritiv cu Lapte de Castane Bio. Acesta hrănește lungimile și descurcă instantaneu părul până la vârfuri. Când îl vei pieptăna nu se va rupe. Dacă te grăbești să descâlcești un smoc de păr, dar nu ai apucat să tratezi părul cu produsele de mai sus, și nici perie specială de descurcat părul nu ai, apelează cu încredere la Spray-ul pentru descurcarea părului cu lapte de castane bio. L-am încercat pe părul meu, dar și pe al fetiței mele și surpriză:  descurcă părul până la vârfuri, dintr-un singur pas, fără a-l îngreuna, fără lacrimi și tras de fire.

Podoaba capilară poate fi fericită cu un astfel de tratament. Le mulțumim castanilor cultivați în Franța, prin Agricultură Ecologică, de la care s-a obținut laptele de castane bio.

Și pentru că vorbeam de soluții pentru descâlcit podoaba capilară, nu uita de tehnica perierii, care trebuie să înceapă de la vârfuri spre rădăcină și nu invers, de pieptănarea părului după ce l-ai uscat.

Vezi și  Somnul de frumusețe cu magia extractului de Călțunaș – ritual de seară

 

Etichete

Articole asemanatoare

Close