Cum ma ingrijescFrumuseteSlider

Parfumul iubirii: Bloom Mon Rouge

Luna februarie stă sub semnul iubirii. Două sărbători se apropie: Ziua Îndrăgostiților de Valentine’s Day și de Dragobete. Indiferent pe care vreți s-o celebrați sau poate pe amândouă, aveți acum la dispoziție parfumul care răspândește iubire în jur. Aflați de ce Bloom Mon Rouge de la Yves Rocher poate fi numit pe bună dreptate parfumul iubirii.

Parfumul floral cu o notă fresh, destinat femeilor încrezătoare, puternice, radiante, Bloom Mon Rouge de la Yves Rocher este creat de un talentat parfumier, tot o femeie, pe nume Caroline Dumur. Specialista de la Paris, a luat bergamotă, iasomie și neroli, le-a combinat în așa fel încât parfumul obținut să fie un buchet floral luminos, de o prospețime absolută.

,,Un buchet floral vibrant în care iasomia explozivă se contopește cu esența senină de Neroli, trezite de personalitatea acidulată și luminoasă a Bergamotei”, a declarat Caroline Dumur.

Tânără, „parfumieră” este de-a dreptul pasionată de mirosuri și parfumuri, așa că își pune amprenta în creațiile sale, fiind îndrăzneață și curajoasă când vine vorba să folosească ingrediente misterioase pentru a scoate ce e mai bun și puternic din ele.

Parfumul Mon Rouge Bloom in Love poartă semnătura captivantă și luminoasă ce răspândește emoții pozitive și iubire oriunde își face simțite notele. De fapt, asta își dorește cratoarea de la parfumuri să trezească emoție și sentiment.

Bergamota conferă o notă acidulată pentru o prospețime luminoasă și ce ne dorim primăvară mai mult decât să simțim mirosul de proaspăt în nări.  Neroli dă o notă florală vibrantă pentru o deschidere ce provoacă dependență, așadar dacă doriți să vă impresionați iubita, acest parfum are cel mai potrivit ingredient. În plus, iasomia vine cu o notă florală explozivă pentru o feminitate asertivă.

Dacă vă grăbiți să cumpărați parfumul până pe 15 februarie, beneficiați și de o reducere de 30% la toate parfumurile Yves Rocher online și în magazine.

Apa de parfum Mon Rouge. Bloom in Love are pretul de 179 lei la 30 ml și 229 lei la 50 ml.

 

Vezi si: Cum sa-i cuceresti inima de Ziua Indragostitilor

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Vezi si ...

Close