Cum ma ingrijescFrumuseteSliderUnde ma ingrijesc

Produse cosmetice personalizate în funcție de ten, cu ajutorul inteligenței artificiale

Articol de Alexandra Mănăilă

Până acum s-a tot vorbit despre tratamentul personalizat în medicină și este deja aplicat în multe domenii de la oncologie, reumatologie până la dermatologie sau hematologie. Ei bine, știința face un pas în plus, și iată că Abbi, noua pepită a Laboratoarelor Boiron fabrică produse de îngrijire cosmetică personalizate. Află cum poți beneficia de produsele care ți se potrivesc tenului tău, utilizând inteligența artificială.

Povestea Laboratoarelor BOIRON a început în Franța în anul 1932 când farmaciștii Jean și Henri Boiron, frați gemeni, au început să producă medicamente homeopatice ca răspuns la cererea medicilor care căutau produse de calitate pentru pacienții lor. Laboratoarele BOIRON au aniversat anul acesta 90 de ani de la înființare, 90 de ani de inovație și cercetare în domeniul sănătății și al produselor homeopatice, prilej bun de-a anunța prima participație majoritară, în afara homeopatiei, la ABBI: singura companie din Franța care produce produse de îngrijire cosmetică personalizate cu ajutorul inteligenței artificiale și pe baza unui selfie.

Cu un concept brevetat, ABBI este singura marcă din Franța care produce tratamente cosmetice personalizate. Așadar, o simplă fotografie este suficientă pentru ca o persoană să obțină în doar câteva secunde un diagnostic gratuit și individualizat al pielii, care o va ghida în elaborarea formulei, a tratamentului compus din ingredientele active cele mai potrivite pentru nevoile pielii sale.

După 3 ani de cercetare și dezvoltare, ABBI a dezvoltat modulul de inteligență artificială SkanMySkin. Acesta analizează 20 de zone ale feței în funcție de 7 criterii vizibile: riduri, sensibilitate, strălucire, pete, coșuri, luminozitatea tenului și rugozitate.

Nu trebuie decât să intri pe siteul  Abbi https://abbi.care/ să cauți rubrica Diagnostic, să selectezi limba și apoi să respecți instrucțiunile.

Poți încerca și tu modulul de inteligență artificială și astfel vei afla care sunt zonele critice ale feței tale. L-am testat și eu și în câteva secunde am primit rezultatul.

,,Un diagnostic de încredere, validat de dermatologi”, dau asigurări reprezentanții Boiron.

Pasul doi este că în funcție de tenul tău și problemele pe care le ai ți se oferă anumite produse cosmetice, compuse din peste 95% ingrediente naturale. Ele nu conțin componente controversate și sunt livrate într-un mod eco-responsabil.

Conceptul se adresează tuturor tipurilor și culorilor de piele, tânără sau mai matură, feminină sau masculină.

Poți comanda produsele, prețurile sunt pentru toate buzunarele și le aștepți cuminte acasă. Promisiunea fabricanților este aceea că toate cremele sunt elaborate pe rând cu grijă de către preparatori și că toate produsele sunt fabricate în Franța în laboratoarele din regiunea Rhône-Alpes.

Sursa   foto:  https://skanmyskin.com/selfy

Etichete

Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă este jurnalist specializat în domeniul medical, având o experiență de 23 de ani în mass media. Are background medical, a lucrat în sistemul sanitar și cunoaște problemele cu care se confruntă profesioniștii din sistem. A fost de-a lungul vremii coordonator al diverselor publicații din trusturi importante de presă adresate publicului larg, dar și la cele dedicate specialiștilor din domeniul sanitar. Creator de proiecte media inovatoare, a ocupat poziții de top management în companii, a lucrat și în firme mici, dar și în corporații, iar de mai bine de 6 ani este freelancer, lucrând doar în propria companie (EUROPONTIS.com). Este trainer în comunicare, formator de opinie și bune practici în jurnalism. A câștigat numeroase premii jurnalistice și având în vedere experiența vastă atât în presa scrisă cât și în audio-video și online, este solicitată și implicată în foarte multe proiecte legate de sănătate. Este adesea invitată să modereze și să prezinte dezbateri, conferințe, evenimente și gale organizate de societăți medicale, asociații de pacienți, la care participă autorități medicale, lideri de opinie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns