Cum ma ingrijescFrumusete

Produse împotriva căderii părului fără sulfați și fără silicon

Părul este unul dintre primele lucruri pe care oamenii le observă la tine. Și dacă nu i-ai dat importanța cuvenită până acum, află că părul transmite informații despre stilul și personalitatea ta. Mai mult, ai grijă de podoaba ta capilară înainte să se rărească foarte tare. Iar dacă a început să-ți cadă părul, află cum poți rezolva problema cu produse special concepute împotriva căderii părului.

Considerăm căderea părului o problemă comună a bărbaților, dar și femeile se confruntă cu aceasta. Mai puțin de 45% dintre femei rămân cu podoaba capilară întreagă toată viața. Căderea părului la femeile de peste 50 de ani este o problemă comună. Poate fi supărătoare și poate afecta negativ stima de sine, dar există multe strategii și tratamente pentru a gestiona căderea părului la femei.

Unele femei încep să experimenteze căderea părului pe măsură ce îmbătrânesc, în special în timpul menopauzei. Diagnosticarea și tratarea precoce a problemei este cheia, de aceea e bine să consultați medicul dermatolog dacă vă confruntați cu căderea părului. Oprirea căderii părului este posibilă în funcție de cauză și de cât de curând este identificată problema. Termenul medical pentru chelie este alopecia. Chelia completă a scalpului este alopecia totală. Unele tratamente pot ajuta chiar la stimularea creșterii părului nou. Tratamentul timpuriu împotriva căderii părului poate încetini sau inversa căderea părului la femei. Însă până a ajunge la temuta chelie, se pot face multe.

Citeste și: Cum poți combate risipa de produse cosmetice

Dacă suferi de căderea reactivă a părului, din cauza unor evenimente specifice, care îți devitalizează părul și îl fragilizează, experții de la Yves Rocher au creat un tratament fortifiant ce întărește părul de la rădăcină și dublează microcirculația pentu un păr mai dens. Produsele sub formă de fiole, ser, șampon și balsam acționează împotriva căderii părului și stimulează creșterea acestuia.

Cu 99% ingrediente de origine naturală, Cura Intensivă asociază puterea naturii cu expertiza Yves Rocher pentru o eficitate anti-căderea cronică a părului dovedită. Ingredientele minune sunt extractul de Agave Bio  care dublează microcirculația scalpului pentru a-l hrăni perfect, Lupiunul alb care încetinește mecanismul de cădere a părului și stimulează creșterea acestuia. Produsele sunt fără sulfați, fără silicon, iar ambalajele sunt realizate 100% din plastic reciclat și carton reciclabil.

În plus, până pe 8 mai beneficiezi de – 40% la al doilea produs pentru îngrijirea părului achiziționat.

Gama Expert Împotriva Căderii Părului de la Yves Rocher încetinește căderea părului, fortifică rădăcinile și stimulează creșterea pentru un păr mai puternici și mai dens.

Citeste și: Gama Elixir Botanique pentru un ten sănătos și luminos

Etichete

Alexandra Mănăilă

Alexandra Mănăilă este jurnalist specializat în domeniul medical, având o experiență de 23 de ani în mass media. Are background medical, a lucrat în sistemul sanitar și cunoaște problemele cu care se confruntă profesioniștii din sistem. A fost de-a lungul vremii coordonator al diverselor publicații din trusturi importante de presă adresate publicului larg, dar și la cele dedicate specialiștilor din domeniul sanitar. Creator de proiecte media inovatoare, a ocupat poziții de top management în companii, a lucrat și în firme mici, dar și în corporații, iar de mai bine de 6 ani este freelancer, lucrând doar în propria companie (EUROPONTIS.com). Este trainer în comunicare, formator de opinie și bune practici în jurnalism. A câștigat numeroase premii jurnalistice și având în vedere experiența vastă atât în presa scrisă cât și în audio-video și online, este solicitată și implicată în foarte multe proiecte legate de sănătate. Este adesea invitată să modereze și să prezinte dezbateri, conferințe, evenimente și gale organizate de societăți medicale, asociații de pacienți, la care participă autorități medicale, lideri de opinie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns