Cum ma ingrijescFrumusete

Și băieții își doresc un look nou de Crăciun

Tradiția este ca fetele și femeile să se înfrumusețeze de sărbători. De Crăciun merg la coafor, la cosmetică sau se aranjează acasă. Și până la urmă e de înțeles. Cele mai frumoase zile de sărbători sunt cele petrecute exact așa cum îți place ție, iar dacă una dintre plăcerile tale este să arăți bine, faptul că ești băiat sau bărbat nu te împiedică deloc să obții un look nou.

Dacă ești un domn pretențios când vine vorba de păr, dar nu mai ai timpul necesar pentru o îngrijire profesională ca la salon, uscătorul SenseIQ care măsoară temperatura părului, adaptând temperatura de uscare și păstrându-i până la 95% din hidratarea naturală pentru un păr sănătos și puternic, ar putea fi soluția.

Gama Philips Prestige cu tehnologie SenseIQ este special concepută pentru cei care își doresc să experimenteze un look nou de Crăciun și să-și protejeze sănătatea firului de păr, în același timp.

Un bărbierit confortabil 

Indiferent dacă preferi o barbă atent îngrijită sau alegi bărbieritul zilnic, aparatul Philips OneBlade 360 îți va fi de folos, fiindcă fost conceput pentru a tunde, contura și bărbieri orice lungime de barbă. Este un aparat versatil, care poate fi utilizat atât pentru față, cât și pentru îngrijirea corporală. Noua tehnologie a lamelor 360 se adaptează perfect la conturul feței, pentru a tunde și bărbieri din mai puține mișcări.

Și ca să fii liniștit în ceea ce privește tendințele în 2023, se poartă toate lungimile de păr.

Părul ras e din nou în tendințe, dar până la urmă te poți tunde și coafa cum îți place!

Vezi si  Bani pe sănătate sau pe fast-food

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Vezi si ...

Close