ImbracaminteUnde ma imbrac

Un nou magazin Goliat Fashion cu imbracaminte XXL, la Brasov

Victor Manole, proprietarul celor trei magazine Goliat Fashion din Bucuresti, care comercializeaza tinute pentru oamenii cu greutate, a decis sa deschisa un nou magazin tocmai in inima tarii. Avea din ce in ce mai multi clienti din zona, a vazut ca e cerere pe piata de haine marimi mari si a facut pasul, mai ales ca-i place orasul foarte tare.
Desi exista si varianta magazinului online imbracamintexxl.ro, brasovenii pot opta pentru o plimbare la magazin. Este situat in centrul vechi, spre drumul care duce catre Poiana Brasov, la 200 de metri de primarie, pe strada Iuliu Maniu nr.20, deci o iesire la shopping in centru e binevenita.
,,Am ales Brasovul pentru ca este in inima tarii, pentru ca este un oras turistic, pentru ca e frumos si vara si iarna si pentru ca aveam multi clienti din zona care ma intrebau cand am de gand sa deschid un magazin in orasul lor. Iata ca am venit in intampinarea acestora si am investit peste 75.000 de euro, ca sa deschidem Goliat Fashion la Brasov”, a declarat Victor Manole, patronul magazinelor Goliat Fashion.


Asadar, daca sunteti curiosi sa probati produse vestimentare moderne, clasice, de buna calitate, si cu marimile 2XXL pana la 10XXL, dati o raita prin magazinul din Brasov. Este deschis de luni pana vineri: 10.00 – 18.00 si sambata: 10.00 – 14.00.
Nu o sa va para rau, gasiti produse variate, aveti de unde alege, in plus magazinul este foarte frumos amenajat, va veti simti ca acasa!

Citeste si Fiți fotomodel Goliat Fashion pentru o zi!

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns