MancareUnde mananc

World Sandwich Day – pe 3 noiembrie e ziua internationala a sandvis-ului

Stiati ca pe 3 noiembrie va fi o zi dedicata in intregime unuia dintre cele mai iubite snack-uri din lume, sandwich-ul! World Sandwich Day iși are originea in America, tara unde a luat naștere cel mai mare lant de restaurante cu servire fast food din lume, Subway. Istoria celui mai iubit snack din lume a inceput cu doua felii de paine așezate la intamplare, umplute cu fașii sarate de vita; sute de ani mai tarziu putem face orice combinatii ne dorim.

Vezi si: Cel mai mare burger…

Ei bine, in aceasta zi orice client Subway care cumpara un sandwich de 15 cm primește unul gratuit de aceeași marime. Pentru al doilea an consecutiv, Subway sarbatorește in Romania World Sandwich Day și printr-o competitie pentru titlul de cel mai rapid VIP Sandwich Artist intre Alina Eremia și Dorian Popa. Cele doua vedete indragite se vor afla sambata, 3 noiembrie, in restaurantele Subway din București, magazinul Cocor (Dorian), și Brașov, magazinul Coresi (Alina), de la ora 11.00, pentru a lua parte la un concurs inedit.

Dorian Popa
Dorian Popa

Sandwich-urile sunt parte din dieta noastra zilnica. Pentru mic dejun, pranz sau cina. Acasa, la munca sau la școala.
Și, pentru ca Subway este o companie care sustine implicarea sociala, și in 2018 este alaturi de Organizatia O masa Calda, in cadrul campaniei caritabile de Craciun. Peste 1000 de oameni nevoiași vor primi o masa calda din partea Subway Romania. Compania a intrat pe piata din Romania in 2011, deschizand primul restaurant in aprilie 2012. in prezent gigantul american opereaza pe piata din Romania in 40 de restaurante. Modelul de afaceri are la baza criterii esentiale: prospetimea celor mai bune ingrediente, crearea și servirea celor mai gustoase sandvișuri din lume chiar in fata clientului, respectand cel mai inalt nivel de calitate.

Etichete

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns